Μετακομίσεις Πάτρα

Μετακομίσεις Πάτρα: Με έδρα τη Πάτρα, προσφέρουμε ασφαλείς και γρήγορες μετακομίσεις, μεταφορές κατοικιών σε όλη την ευρύτερη περιοχή της Αχαΐας. Οι τιμές μας αποτελούν τις ελκυστικότερες της αγοράς. Παρέχουμε την εγγύηση της μεταφορικής Παπαδημητρόπουλος, με χρόνια εμπειρίας σε μετακομίσεις σε όλη την Ελλάδα. Δεν είμαστε η μοναδική μεταφορική εταιρεία της Πάτρας. Είμαστε όμως η οικονομικότερη, η μεταφορική που εσείς με τις κριτικές σας έχετε κατατάξει στις κορυφαίες του χώρου. Δουλεύουμε με επαγγελματικότητα, ευγένεια, σεβασμό και χαμόγελο. Προσπαθούμε να κάνουμε τη δουλειά μας άριστα, τίποτα λιγότερο από αυτά που διαφημίζουμε. Ο οικογενειακός χαρακτήρας της μεταφορικής μας, ενισχύει την αποδοτικότητα μας, οργανώνουμε τις μετακομίσεις με επαγγελματισμό. Μεταφέρουμε τις οικοσυσκευές, τα έπιπλα σας, τα πιο λεπτά και ευαίσθητα αντικείμενα σας με ασφάλεια.

 Σχόλιο Πελάτη μας:

"Δεν έχω λόγια να εκφραστώ για την Ελένη για την άψογη τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε για τα αδέλφια Κώστα και Αλέξη, το προσωπικό τους, που με υπευθυνότητα με βοήθησαν να μεταφέρω πράγματα στην Πάτρα, στην Αθήνα και στο Δερβένι!!!!! Συγχαρητήρια στον Χρήστο Παπαδημητρόπουλο για την εκπληκτική οικογένεια του!!!! Τέλειοι επαγγελματίες!!!! Αν χρειαστεί πάλι θα τους καλέσω και φυσικά θα τους συστήσω!!! Σας ευχαριστώ πολύ! Ρούλα Παππά"

 

Μετακομίσεις σε περιοχές στην Πάτρα

Περιοχές όπως το κέντρο της Πάτρας, τα Υψηλά Αλώνια, το Σκαγιοπούλειο, η Αγυιά, η Αγία Σοφία, το Προάστιο, η Ανθούπολη, το Ζαβλάνι, το Ρίο, ο Καστελλόκαμπος, τα Συχαινά, τα Ζαρουχλέικα, η Οβρυά, η Εγλυκάδα, η περιοχή των Τ.Ε.Ι και πλήθος άλλων, βρίσκονται στο μενού των συχνότερων διαδρομών μας. Αυτά είναι οι εύκολες, τα γρήγορα εντός Πατρών δρομολόγια.

Δρομολόγια εκτός Πατρών

Πραγματοποιούμε επίσης καθημερινές μετακομίσεις από την Πάτρα σε Αθήνα Θεσσαλονίκη, εξυπηρετούμε με συνέπεια εταιρείες, επαγγελματίες, ιδιώτες.

Ανυψωτικά μηχανήματα για όλες τις συνθήκες

Δεν μας τρομάζουν τα δύσβατα σημεία, οι δυσκολόχρηστες σκάλες των πολυκατοικιών, τα στενά κλιμακοστάσια. Διαθέτουμε αυτοκινούμενα ανυψωτικά μηχανήματα, κατεβάζουμε - ανεβάζουμε τα μεγάλου όγκου αντικείμενα σας από οποιονδήποτε και σε οποιονδήποτε όροφο και μπαλκόνι.

Μετακόμιση Πάτρα με χρήση ανυψωτικού μηχανήματοςΜετακόμιση Πάτρα με μικρό ανυψωτικό μηχάνημαΜετακόμιση Πάτρα σε πολυκατοικία με χρήση σύγχρονου ανυψωτικού μηχανήματος

 

Σχόλιο Πελάτη μας:

"Είχα τουλάχιστον ένα μήνα που προσπαθούσα να βρω κάποια υπεύθυνη μεταφορική εταιρεία για να μεταφέρω το πιάνο μου, μια πολύ "λεπτή" κι "ευαίσθητη" μεταφορά! Υπήρχαν εταιρείες που στα site τους διαφήμιζαν ότι μεταφέρουν πιάνα...όταν όμως επικοινωνούσα μαζί τους, μου δήλωναν ότι αδυνατούσαν να αναλάβουν την ευθύνη αυτή.

Ώσπου είδα το site του κ. Παπαδημητρόπουλου. Με το πρώτο τηλεφώνημα κατάλαβα ότι ο άνθρωπος ξέρει τη δουλειά του και ότι υπόσχεται στην ιστοσελίδα του το πραγματοποιεί.
Ο άνθρωπος δεν κάνει μεταφορές...κάνει ΔΙΑΚΤΙΝΙΣΜΟ !!!
Παρέλαβε το πιάνο μου, έκανε εξαιρετικό αμπαλάρισμα και με το έμπειρο προσωπικό του σε χρόνο πολύ σύντομο, μου το παρέδωσε στην κατοικία μου ΑΘΙΚΤΟ !

Σε ευχαριστώ κ. Χρήστο καθώς και το προσωπικό σου! Μπράβο σας! Είστε Επαγγελματίες (με Ε κεφαλαίο)!"

 

 

Φοιτητικές μετακομίσεις. Χτίζουμε συνεργασίες ετών.

Οι φοιτητικές μετακομίσεις και η μεταφορική Πάτρας - Παπαδημητρόπουλος πάνε μαζί.  Τόσα χρόνια με έδρα σε μία πόλη που φιλοξενεί χιλιάδες φοιτητές, έχουμε ταυτίσει το όνομα μας μαζί τους. Είτε πρόκειται για μετακόμιση στην Πάτρα, είτε για μετακόμιση από την Πάτρα δηλώνουμε εδώ και πολλά χρόνια παρόντες. Χτίζουμε συνεργασίες ετών, αντιμετωπίζουμε τους φοιτητές σαν παιδιά μας. Η προτίμηση τους στο πρόσωπο μας, από τους ίδιους μαζί με τις οικογένειες τους μας τιμάει δεόντως. Άλλωστε, οι περισσότερες συνεργασίες εμπεριέχουν πολλές μετακομίσεις για το ίδιο φοιτητικό σπίτι εντός του διαστήματος φοίτησης.

Μετακομίσεις Πάτρας από τη μεταφορική Παπαδημητρόπουλος. Επικοινωνήστε μαζί μας, θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.